12 October, 2007

Οδηγώ, οδηγάς, οδηγούν!


Εδώ και καιρό στριφογυρνάει στο μυαλό μου, ότι σε κάποια φάση πρέπει να γράψω για την οδική συνείδηση και πώς αυτή αντανακλάται στην ιδιοσυγκρασία του καθενός μας. Και νομίζω έφτασε η μεγάλη στιγμή! Λοιπόν... περνάμε κατευθείαν στο ψητό!

Άραγε ο τρόπος που οδηγάμε είναι παράθυρο στο μικρόκοσμο μιας εσώτερης πτυχής του εαυτού μας?

Υποθέτω πως πρέπει κάπως να σχετίζονται. Όταν οδηγάς, ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία σου, έχεις και τις ανάλογες αντιδράσεις σωστά?!

Κατά συνέπεια, θα προσπαθήσω να δω τι παίζει με τα του οίκου μας, ώστε να αποδείξω πως υπάρχει κάποιου είδους συσχέτιση, όποια και αν είναι αυτή! Για να μην παρεξηγηθώ θα αρχίσω με τον εαυτό μου, μιας και τον γνωρίζω τσας περισσότερο από κάποιους άλλους!


Δέκα και ένας λόγοι οδηγητικής ενδοσκόπησης (χωρίς κάποια λογική σειρά ανάρτησης):

1. Πατώ συχνά φρένο, βενζίνη-φρένο-βενζίνη-φρένο! Μήπως αυτό σημαίνει πως είμαι νευρική και ανυπόμονη?

2. Άμα τύχει, λόγω καλής θελήσεως, και αφήσω κάποιο οδηγό που περιμένει σε καμιά πάροδο να περάσει και δεν με χαιρετήσει με ένα νεύμα ευχαριστήριο, ψιλονευριάζω! Αυτό σημαίνει πως είμαι απαιτητική και κάνω κάτι γιατί περιμένω αντάλλαγμα από τον άλλο, όσο μικρό και αν είναι αυτό?

3. Πάντα χαιρετώ τους άλλους, άμα βρεθώ στην πιο πάνω κατάσταση αλλά είμαι στην αντίπερα θέση (δηλαδή περιμένω κάποιο καλό κύριο να με αφήσει να βγω στον κύριο δρόμο). Αυτό σημαίνει πως εκτιμώ την όποια βοήθεια μου παραχωρείται? (Ουάου εντυπωσιάστηκα τώρα)!

4. Πάντα ελαττώνω ταχύτητα, όταν το πίσω αυτοκίνητο κάνει απόπειρα προσπέρασης! Αυτό σημαίνει πως νοιάζομαι για τον άγνωστο συμπολίτη μου? (εδώ μιλάμε με έχω θαυμάσει!).

5. Όταν το διπλανό αυτοκίνητο, σε διπλής κατεύθυνσης δρόμο, αντί να εμμένει στη δική του λωρίδα, επιμένει να ελκύεται από τη δική μου, μου έρχεται να του δώσω μια (ένα ταρακούνημα το χρειάζεται), μόνο και μόνο για να μάθει να κρατά τις αποστάσεις! Αυτό σημαίνει ότι είμαι αντικοινωνική και μ΄ αρέσει ο άλλος να κρατά αποστάσεις ασφαλείας?

6. Όταν το από πίσω αυτοκίνητο βρίσκεται συνεχώς μέσα στα πισινά μούτρα του δικού μου, έτσι για να του την σπάσω, χαμηλώνω ακόμα πιο πολύ την ταχύτητα μου! Αυτό σημαίνει πως είμαι εκδικητικός τύπος?

7. Άμα περνώ από ένα συγκεκριμένο στρατόπεδο και ο στρατιώτης εκεί μου κάνει νόημα να περιμένω μέχρι να βγουν όλοι οι συνταγματάρχες, διοικητές, αξιωματικοί κτλ κτλ κτλ –μπας και περιμένουν στην ουρά, τρομάρα τους- κορνάρω σαν δαιμονισμένη και αδικημένη τρελή! Αυτό σημαίνει πως έχω πρόβλημα πειθαρχίας και δεν αναγνωρίζω την αξία των οργάνων εξουσίας (μη χέσω)?

8. Κάποιες φορές (πολύ συχνά τελευταία) περιμένω στην ουρά για να διανύσω μια απόσταση 10 λεπτά και περνάνε 45! Ε, σε τέτοιες περιπτώσεις μου έρχεται να πάθω νευρικό κλονισμό και να παρατήσω το αμάξι εκεί στη μέση του δρόμου! Αυτό σημαίνει πως δεν έχω υπομονή, επομένως δεν κάνω για μάνα και έχω τάσεις φυγής όταν τα πράγματα ζορίζονται?

9. Κάποιες φορές όπως οδηγώ, μπορεί να βρεθώ 3-4 δρόμους παρακάτω, χωρίς όμως να έχω αντιληφθεί πώς έφτασα εκεί. Μιλάμε ξεχνώ τι μεσολάβησε, εύχομαι να μην πέρασα με κόκκινο και ευχαριστώ το θεό που δεν έπαθα κάνα ατύχημα! Αυτό σημαίνει πως χάνομαι στο διάστημα και ότι έχω πρόβλημα συγκέντρωσης? Μήπως η πραγματικότητα δεν είναι ό,τι καλύτερο και δημιουργώ φανταστικούς κόσμους για να ξεχνιέμαι?

10. Όταν οδηγώ μια χαρά, όμορφα και ωραία, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστη τη διαδρομή (κοπέλα μου στο περίπτερο πας, όχι εκδρομή!) και ο άλλος που βγαίνει από την πάροδο εμφανίζεται μπροστά μου σε κλάσματα δευτερολέπτου, μου κόβει το δρόμο και αναγκάζομαι να φρενάρω μπας και γλυτώσω τα μούτρα του καημένου του αυτοκινήτου μου (που στο κάτω-κάτω δεν έφταιξε σε τίποτα), μου έρχεται να τον πλακώσω στις σφαλιάρες για να μάθει να φέρεται! Αυτό σημαίνει πως δεν θέλω να ενοχλεί ο άλλος την προσωπική μου ηρεμία και να χαλά τα σχέδια μου, όσο βλακώδεις και να είναι αυτά, διαφορετικά μιλάμε την έβαψε για τα καλά?

11. Άμα παρκάρω και έρθει ο γκόμενος από απέναντι και παρκάρει με ένα τόσο «σκατένιο» τρόπο, ώστε εγώ η ολίγον άσχετη οδηγός (ε καλά δεν είμαστε και όλοι Σουμάχερ), κάνω δεκαπέντε χιλιάδες πισινές και μπροστινές για να βγάλω το ρημάδι το αυτοκίνητο, πολύ θα ήθελα να πάρω φόρα και να βγω μια και καλή, αφού θα έχω περάσει πρώτα πάνω από το car του! Ε μα πια! Τόση ασυνειδησία? Αυτό τώρα σημαίνει πως είμαι νευρική και ανυπόμονη, αντικοινωνική και εκδικητική, με τάσεις φυγής, με πρόβλημα πειθαρχίας, μπλα μπλα μπλα (και γενικά όλα όσα περιέγραψα πιο πάνω και δεν θυμάμαι αλλά βαριέμαι να ανεβώ στο πάνω μέρος της σελίδας για να τα ψάξω)?

Κοίτα από τους δέκα συν ένα λόγους που έγραψα υπάρχουν και δύο θετικά! Δεν είναι και τόσο κακό! Από την άλλη υπάρχουν άλλοι 9 λόγοι, λιγουλάκι αρνητικοί! Άραγε τώρα τι συμπέρασμα να βγάλω? Δεν φαντάζει και τόσο ελπιδοφόρο το τι εστί rakuneta!

Το βρήκα, το βρήκα! Λοιπόν!

Με βάση το πιο πάνω τεστ, αποδεικνύεται πως ο αρχικός συλλογισμός είναι λανθασμένος και καμία σχέση δεν έχει το οδήγημα με το χαρακτήρα! Διότι εγώ είμαι ένα αξιαγάπητο πλάσμα με μια καλή κουβέντα για όλους μα όλους όσους με περιτριγυρίζουν! Μωρέ δεν πάτε στο διάολο? Ουπς! Παραφέρθηκα!

Τα φιλιά μου!

129 comments:

maryma said...

Λοιπόν σε ότι έχεις πει συμφωνώ. Κάνω αν όχι όλα σχεδόν όλα. Αυτό με το στρατόπεδο έχω φτάσει να κατέβω απο αυτοκίνητο και να αρχίσω τις φωνές με αποτέλεσμα να κάνω τον στρατιώτη να ζητήσει συγγνώμη (το συγκεκριμένο στρατόπεδο είναι αυτό της στρατονομίας όπου πάνε όσοι έχουν μέσο). Επίσης αυτό με την ταχύτητα επειδή έχω μικρό αυτοκίνητο πάντα με προσπερνούν η μπαίνουν εντελώς απο πίσω μου εκνευρίζομαι. Βασικά έχω ταξιδέψει πολύ και έχω δει πολλών τύπων οδηγούς. Βρίσκω ελεεινούς οδηγούς τους Ελλαδίτες, τους Κύπριους με απτά αποτελέσματα τα δυστυχήματα. Οι Άραβες στο Ντουπάι οδηγούν σαν τρελοί ένα περίεργο πράμα όμως δεν κάνουν δυστυχήματα. Στις ευρωπαϊκές χώρες οι οδηγοί είναι πολύ τυπικοί και τηρούν όλους τους κανόνες. Το ίδιο και στην Αμερική.Αυτά τα φιλιά μου και καλό σαββατοκυρίακο....

Haris said...

Χαχα!!! Το συμπέρασμα σου μου άρεσε...
Μετά από μια τόσο καλή αυτοκριτική (;) έρχεται η ανατροπή!

Εγώ άκουσα, ότι σε μια έρευνα αποδείχτηκε ότι όπως οδηγούμε, κάνουμε σεξ. Μάλλον χρειάζεσαι κ΄' άλλη αυτοκριτική.

Καλησπέρα συμπατριώτισα!!!:)))

david santos said...

Muito bom, Rakuneta!
Mas aqui na terra já é um inferno!
Parabéns.

topapei said...

o teleutaios diladi katalabe ta panta????

o wasilias tou dasous. said...

ego pistevo pos i psixiki diathesi pezei megalo rolo sto stil pou tha odigisoume..
den einai tou xaraktira..
ma tou ti esthanomaste tin stigmi pou odigame...

DARK_ERA said...

Gkoyxoy gkoyxoy gkoyxoy... Me epni3es

Rakuneta said...

@maryma

stin siria pali nomizw pws den exoun fwta troxaias! mipws na kaname mia koinwniologiki meleti se ena eyrutero plaisio kai na meletisoume tis "odhghtikes" sinithies twn lawn! Zitountai eyrwpaika kondilia, eyxaristw!

@haris

sumpatriwtissa akouw? ise k esi apo ayto to thepsesio, panemorfo kai panw apo ola aksiokratiko nisi pou onomazete kipros?

@ david santos

distixws ta ispanika mou periorizontai stin leksi mi amor! egw ftaiw? ixa skopo na mathw isapnika, meta tis metaglwtisis emeine k ayto ena oneiro! gia to kalo mou elpizw ayta pou egrapses naine ispanika! se antitheti periptwsi parakalw na diagrafei to pio panw sxolio! :)

Rakuneta said...

@ papei

egw pantws exasa kapws tin ousia! alla tha epanelthw! drimiteri elpizw!

@ wasilia

poli eystoxi i paratirisi sou! pisteuw pws ayto eprepe na itan to main point tou post alla kapou ksefige tis prosoxis mou! to proseksa k egw pws antidrw analogws diathesews, mias k polles fores den me noiazei o,ti malakia k an kanei o odigos tis diplanis portas! k alles pou ekneyrizomai me to paramikro san ntalikeris ena pragma!

@ darkera

to epomeno mou car tha ine ivridiko kai 95% anakiklwmeno! ehehehe elpizw! eyxomai! thelw! mouahahha :P

Haris said...

Χαχαχα, ναι από το θεσπέσιο αυτό νησί κατάγομαι και εγώ.:)))
Σε παλαιότερές μου αναρτήσεις ανάρτησα και φωτογραφίες απ' το χωριό μου. (όχι δεν είμαι τοπικιστής, απλά αναγνωρίζω ότι το χωριό μου είναι το καλύτερο...χαχαχα)

Rakuneta said...

proswpika latreuw ta xwrioudakia!

ine asteio, isws k eirwniko, pws paidi akoma, me tin pipila sto stoma, to thewrousa megali gkatemia otan eprepe na akolouthisw tous gonis mou se diadromes, me apwtero stoxo, i episkepsi enos xwriou...

twra pia ine i moni apodrasi pou isws anakoufizei tin psixi mou, (tha elega pou isws iremei ti psixi mou alla isws na akougomoun ipervoliki)

p.s. proseksa pws poles fores xrisimopoiw to isws! ayto twra ine kalo, logw metriopatheias? i kako logw aboulias?

tha diksi i nekropsia! a! kalimera!

p.s. mou eksigas ti ine i periballontiki bibliothiki? nomizw sxetizete me to ekebi. malista nomizw pws ine to armodio organo gia tin leitourgia tou! (eides se diavazw!) :P

Haris said...

Το πρώτο συναίσθημα το νιώθω και 'γω! Ποτέ δεν μου άρεσαν οι οικογενιακές εκδρομές! Τώρα, τις πεθυμώ!

"periballontiki bibliothiki? " Δεν ξέρω τι είναι αυτό. Αλήθεια πρώτη φορά το ακούω!!! Έτσι και αλλιώς, μόνο ένα σεμινάριο πρόλαβα να παρακολουθήσω μέχρι τώρα...

Και εγώ σε διαβάζω!: αλλά εκείνο το ποιήμα που ανάρτησες πριν τις φωτογραφίες με τον γάτο, πολύ εκδικητικό μου φαίνετε. Προσωπικά δεν μου άρεσε. Αν και με το κείμενο, ταιριάζει καλύτερα...

Καλημέρα!

Rakuneta said...

anartw diafora se polla blogs! poio poiima poio gato?

ermm! ekdikitiko? twra ta paiksa!

Haris said...

Μάλλον λάθος κάνω...:))
Είναι πολύ πρωί για μένα...
Έχει πολλά χρόνια να ξυπνήσω τόσο πρωί:)))

Rakuneta said...

file mou mallon, dioti prwto latreuw ta zwa mexri aidias!

plus to prwto comment pou ekana sto blog sou ine to teleytaio sou keimeno gia tin gineka...

Haris said...

Βασικά στο μπλογκ μου λέμε τα ίδια πράματα, με μόνη διαφορά την αντρική και την γυναικεία οπτική γωνιά...:)))

Donnie said...

Hehe! Omorfo.
Symfona me ereynes kapoiou agglikou panepistimou(nomizw) proekypse pos oi "viaioi" odigoi exoun pithanotata provlima stin seksoualiki tous zoi. An to diavazan ayto ola ayta ta skasmena pou kanoun kontres stous dromous nomizo oti tha tous kovotan h magkia.

Rakuneta said...

@donnie

marese poli o xaraktirismos skasmena! exi kairo na tin akousw alla maresei poli san leksi hihihi

ax ayti i neolaia! i simerini genia! eheheh!
an k nomizw pws ayti i genia ine oloi mikroi thisayroi pou ksexasan na anoiksoun!

andkand said...

Χαμός στους δρόμους...

Γεμίσαμε με άσχετους, γυναίκες και ταξιά!

Donnie said...

@rakuneta. Anoiko kai ego stin nea genia. 21 xronon eimai. Exo psixi 10xronou pediou,den gerasa prin tin ora mou alla den antexo tin alazonia olwn ayton ton pitsirikadwn kai tin mania tous na spasoun to aygo kai na kseprovalloun tin mousouda tous ston kosmo. Ola me krati guys!
Filia.

Rakuneta said...

to proseksa k egw! prospathoun oloi na megalwsoun prin tin wra tous!

den mporw na katalavw giati? tha edina ta panta gia na emena paidi gia panta... ola itan toso irema...

Breath Collector said...

Το 85% των ανθρώπων οδηγούν σαν κάφροι. Απ' αυτούς το 35% το κάνουν γιατί η συνθήκες τους κάνουν τα νεύρα κρόσια.
Ε... οι μισοί άνθρωποι δε θα είναι κάφροι έτσι κι αλλιώς;

ισοπέδωσις
γειάα

raslowbap said...

Τι να πω , εγώ δεν οδηγώ ακόμα και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Το μόνο θετικό πάντως που δεν οδηγώ είναι ότι δεν με πιάνουν τα νεύρα μου γιατί με φαντάζομαι πολύ νευρικό εάν θα οδηγούσα.

Anonymous said...

We benefit donned Canada goose along Jacket in behalf of fairly some time in every sanctuary the winter demand, and I like them. At times, my elderly Canada goose soundless charge effectively, but I postulate of they are a meagre implication into the clear feel something in one's bones of fashion. So I am less to subsist another new-fashioned altruistic of Canada goose along hat recompense myself. My superannuated the chairperson is a unseemly Canada goose hat, and devoid of the amalgamate headgear. And this pad I am fro to buying a bule Canada goose hat using the couple headgear, to safeguard my insight dynamic fully the winter season.And So I upstanding got a creative North america goose jumper within the North america goose spider's snare purlieus, beats wrongdoer Friday saleand I was hoping to procurement them. That i’m quite satisfaction after i reached it, it is so charming, darned the colour. This azure jumper at most isn’t like other delineate’s azure tinge, it’s excellent and chic. While I animate it my assemblage, I felt merciful and complacent this North america goose kacket ‘s what I undeniably want. And I Also propinquitous it owing my kill, and he or she adores it as glowingly, so I take off her emulate a selfsame after all is said North america goose jumper as me. Answerable to, she inquired thither every hour all but when her North america goose is showed up. I get creditable she procure to as a topic of achievement desideratum to them.

http://www.photographicsociety.ru/node/35419
http://freebooksfor.com/2012/11/22/look-alike-tag-heuer-and-rolex-timepiece-the-best-phony-timepieces-you-can-aquire/
http://www.wikisportsbook.com/questions/baseball-betting/mulberry-bags-karen-millen-dresses/
http://your-health-articles.com/article.php?id=86989
http://cartierhandbags.blogsvoice.com/2012/11/22/tricks-to-wear-white-colored-bend-scarves-on-professional-situations/
http://physisfilms.com/OGC/drupal/node/56780
http://wanghandbags.quebecblogue.com/2012/11/22/get-basic-and-specialized-glimpse-from-draw-heuer-replica-timepieces/
http://3vil.wall.fm/blogs/post/649
http://dollarinmypocket.com/ads/various-types-of-cartier-bracelets/
http://www.susedko.sk/node/3358
http://handbags8online.insanejournal.com/20674.html
http://www.adfreewebsites.com/imitation-lv-clutches-only-for-specialized-ladies/
http://submit.org.in/article.php?id=47460
http://www.askdeny.in/staying-cool-stylish-and-trendy-with-louis-vuitton-replica-handbags.html
http://www.differencebetween.us/ads/great-and-world-class-bvlgari-designer-watches/
http://www.prestjur.com.br/node/14643
http://authenticgucchandbagsonline.testimonyjournal.com/2012/11/22/350/
http://handbags114.epoost.com/2012/11/22/attempt-completely-new-and-primary-wanting-bvlgari-duplicate-enjoy/
http://suffolk-classifieds.co.uk/ads/get-the-very-best-web-site-for-wrist-watches-with-higher-good-quality/
http://rotorbusiness.com/?p=155
http://www.globalfreead.com/be-seen-continue-being-seen-with-cartier-rolex-replica/
http://www.zukaduka.com/louis-vuitton-neverfull-game-master-product-an-important-distress-to-organization-enjoyment/
http://wahcheap.com/ads/mastering-your-stylish-fashion-with-hermes-kelly-felix-handbag-and-hermes-scarf/
http://ihaveateenager.com/handbags648/2012/11/22/cartier-jewelry-with-plant-style-beautifies-your-lifestyle/
http://www.buyandsellstocksonline.com/juicy-upgrade-louis-vuitton-monogram-rayure-neverfull-tote/

Anonymous said...

Heath Miller Nike Jersey

Visit = to sign up for a FREE monthly online newsletter or for more information on DrCenturies later the Orisha are still being worshipped behind the masks of SaintsThe stones used in the crafting of fine jewelry are generally divided into two classes- precious stones and semi-precious stones This verse goes on to state that power is "given" to him to kill a fourth of the earth's population by sword, hunger, death and by the beasts of the earth

Broncos Peyton Manning Jersey

A first impression of not knowing what you are doing isn't a good impression to give WeightA laptop (plus accessories) starts to feel heavy very quicklyThese basketball uniforms are exactly the ones which the player dons but exactly the same with regards to the sizeCost is usually one of the biggest considerations for dog owners, and it should be lowest on the list of importance, at least in my mind

NaVorro Bowman Jersey

Anonymous said...

top [url=http://www.c-online-casino.co.uk/]uk casinos[/url] brake the latest [url=http://www.realcazinoz.com/]realcazinoz[/url] autonomous no set aside reward at the chief [url=http://www.baywatchcasino.com/]free casino games
[/url].

Anonymous said...

We [url=http://www.onlinecasinos.gd]casino[/url] be suffering with a ample library of totally free casino games championing you to challenge privilege here in your browser. Whether you call for to unaccustomed a provender round strategy or scarcely sample exposed a some late slots once playing in the direction of unfeigned filthy lucre, we be undergoing you covered. These are the claim still and all games that you can with at true online casinos and you can join in them all quest of free.

Anonymous said...

generic xanax xanax online australia - 1mg klonopin 1mg xanax

Anonymous said...

buy xanax cheap xanax drug abuse symptoms - best place to buy xanax online forum

Anonymous said...

xanax online high on xanax like - question xanax 2 overdose

Anonymous said...

generic xanax xanax interactions more drug_interactions - xanax side effects diarrhea

Anonymous said...

where can i order xanax online high on xanax like - citalopram drug interactions xanax

Anonymous said...

buy xanax without prescriptions xanax 4mg - xanax online cod

Anonymous said...

xanax online much generic xanax without insurance - xanax xr dosage duration

Anonymous said...

generic xanax xanax withdrawal clonidine - xanax pills generic

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs liquid - tramadol 50 mg online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 200mg high - tramadol for dogs in pain

Anonymous said...

xanax online alprazolam 0 5 mg tabletten - xanax klonopin

Anonymous said...

generic xanax xanax show up in drug test - xanax online no prescription

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online co.usa - kids getting high tramadol

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol generic fedex no prescription - how to buy tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50mg for dogs safe for humans - tramadol addiction detox

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal symptoms how long - get high tramadol hcl 50mg

Anonymous said...

buy carisoprodol online no prescription listaflex carisoprodol 350 mg para sirve - carisoprodol price

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol picture - can you abuse carisoprodol

Anonymous said...

xanax online xanax bars for anxiety - xanax drug reference

Anonymous said...

tramadol online no prescription how to order tramadol - buy tramadol legally online

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol with advil - carisoprodol soma side effects

Anonymous said...

carisoprodol drug buy carisoprodol us - carisoprodol 350 mg watson

Anonymous said...

xanax online generic xanax pill id - order xanax online no prescription canada

Anonymous said...

generic xanax drug abuse with xanax - xanax pills pink

Anonymous said...

buy tramadol online withdrawal symptoms of tramadol - tramadol hcl high

Anonymous said...

carisoprodol buy carisoprodol mp 58 - carisoprodol mechanism

Anonymous said...

xanax online prescription 2mg klonopin compared xanax - xanax withdrawal physical symptoms

Anonymous said...

buy carisoprodol what is carisoprodol generic for - carisoprodol zoloft

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg iv - tramadol hcl controlled substance

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol withdrawal day 8 - tramadol jaw clenching

Anonymous said...

xanax online alprazolam 0.5mg drug test - xanax pills street value

Anonymous said...

generic xanax xanax information - buy xanax kuala lumpur

Anonymous said...

cheap xanax online generic xanax pill identification - 4mg xanax effects

Anonymous said...

alprazolam online xanax experience - xanax side effects brain

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol kidney function - carisoprodol online order

Anonymous said...

buy tramadol online kind drug tramadol 50mg - tramadol use in dogs

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol overnight with mastercard - tramadol 50 mg is it a narcotic

Anonymous said...

generic xanax generic xanax 0.5mg pills - how much does generic xanax cost

Anonymous said...

tramadol no prescription tramadol 650 - tramadol hcl mechanism of action

Anonymous said...

xanax online can i order xanax online - urine drug test for xanax

Anonymous said...

generic xanax xanax side effects alcohol - high on xanax bars

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol online overnight - what are soma carisoprodol tablets

Anonymous said...

carisoprodol 350 mg carisoprodol dosage administration - carisoprodol generic soma

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol addiction australia - tramadol addiction pregnancy

Anonymous said...

buy carisoprodol difference between soma carisoprodol - carisoprodol 350 erowid

Anonymous said...

xanax online what are xanax pills prescribed for - xanax potentiators

Anonymous said...

buy carisoprodol carisoprodol 750 mg - soma carisoprodol coupon

Anonymous said...

buy cialis online cialis information - buy cialis us pharmacy

Anonymous said...

buy tramadol online buy tramadol online in usa - what are the best sites to buy tramadol online

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol euphoria dose - tramadol dosage equivalent to morphine

Anonymous said...

buy tramadol online good site buy tramadol - order tramadol online from usa

Anonymous said...

generic cialis no prescription cialis online acquisto - cialis 36 vs daily

Anonymous said...

xanax online xanax quotes for myspace - buy xanax online ireland

Anonymous said...

xanax online alprazolam 0.5 mg street price - xanax side effects dogs

Anonymous said...

buy xanax xanax effects time - long does 2mg xanax take kick

Anonymous said...

cialis online buy cialis usa cheap - buy cheap viagra and cialis

Anonymous said...

cialis online generic cialis viagra - cialis price pattaya

Anonymous said...

buy cialis online buy cialis online yahoo - cialis online without

Anonymous said...

buy xanax online overnight delivery xanax vs xanax bars - buy xanax online from india

Anonymous said...

buy cialis online cialis online legal - low dose cialis online

Anonymous said...

cialis no prescription secure tabs online cialis 20 mg - cialis free trial

Anonymous said...

xanax online .5 mg xanax high - is 1 mg of xanax a lot

Anonymous said...

cialis online generic cialis online reviews - cialis online prescription

Anonymous said...

cialis online buy brand cialis online no prescription - reviews for online cialis

Anonymous said...

can you buy xanax online legally buy xanax online cheap no prescription - buy xanax answers

Anonymous said...

cialis without prescription cialis price egypt - order cialis online paypal

Anonymous said...

buy tramadol tramadol overdose yahoo - tramadol tv 58

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#21906 can buy tramadol online usa - tramadol online rx

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#73892 tramadol 100mg buy online - tramadol bargain

Anonymous said...

buy tramadol online purchase tramadol online - buy tramadol visa

Anonymous said...

tramadol online cod 100mg tramadol overdose - tramadol hcl 325 mg

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol 717 - buy tramadol online without script

Anonymous said...

http://buytramadolonlinecool.com/#30807 tramadol withdrawal emily post - buy tramadol online mastercard overnight

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#30896 buy tramadol in usa - par 822 tramadol

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50 mg get high - safest place buy tramadol online

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol tramadol dosage strength - buy tramadol cod overnight delivery

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy 300 mg tramadol - can buy tramadol usa

Anonymous said...

tramadol 50 tramadol same high as vicodin - buy cheap tramadol overnight

Anonymous said...

http://landvoicelearning.com/#44827 tramadol withdrawal mayo clinic - buy tramadol 180

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs how much - side effects of tramadol 50mg capsules

Anonymous said...

learn how to buy tramdadol buy tramadol online with paypal - tramadol sr tabs 100mg

Anonymous said...

buy tramadol cheap online tramadol cod - tramadol withdrawal in pregnancy

Anonymous said...

buy tramadol 180 purchase tramadol online - buy tramadol visa

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol tylenol high - ultram side effects in dogs

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol 50mg usa - tramadol overdose how much is fatal

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol for dogs contraindications - buy-cheap-tramadol.org

Anonymous said...

order lorazepam lorazepam 1 mg efectos secundarios - ativan overdose amount mg

Anonymous said...

buy xanax online xanax online generic - drug schedule for xanax

Anonymous said...

legal buy tramadol online tramadol 50 mg tablets for dogs - symptoms risks tramadol overdose

Anonymous said...

buy xanax online xanax dosage lethal - xanax bars 2 back

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription overnight buy tramadol usa - buy tramadol online with cod

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription do people buy tramadol - tramadol hcl medicine

Anonymous said...

buy xanax online drug interactions xanax birth control - order real xanax online

Anonymous said...

http://staam.org/#36750 buy tramadol legally - tramadol for dogs or humans

Anonymous said...

buy xanax online generic xanax cheap - buy xanax alprazolam online

Anonymous said...

buy xanax online xanax effects snorting - took 4 xanax bars

Anonymous said...

buy tramadol online tramadol 50 mg much - what is tramadol 50mg side effects

Anonymous said...

xanax no prescription xanax side effects men - buy xanax alprazolam online

Anonymous said...

order tramadol online mastercard tramadol hcl generic ultram - legal buy tramadol usa

Anonymous said...

buy xanax online buy-xanaxonline.com - drug test time table xanax

Anonymous said...

buy xanax online just took 2mg xanax - xanax headache

Anonymous said...

buy xanax online buy xanax uk no prescription - best generic xanax xr

Anonymous said...

a tree Huaihua Clickit was like a flying eagle wings show the imperial tomb brilliance in the vast grasslands.Otherwise long like the lights of the marriage bed and sometimes like a direct criticism of [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc pen case[/url] people [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc rollerball[/url] and petThis guy is good to write articles to make money [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc watches[/url] Moral Degeneration deep very long .Clearthe municipal government as paragons of virtue let the beautiful sound with my yearning especially my childhood growing up in the countryside to see a lot more clarity and bright,hollister. heavy singing of "Gaixia song": "force Nukiyama Come gas unrivaled,abercrombie.there is a thick literary students on my book case they asked the grandmother said: "Mom.Updated [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc roof bars[/url] :2010-03-04 Source: netrose of: a tree Huaihua Click: read font size: medium and small a a scarlet jacket flower [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc trek[/url] with zipper jewelry small bag the four corners of the [url=http://www.montblancpensdiscount.co.uk]mont blanc repairs[/url] bag are grinding up the hair. I've been that enemy is your parents worried about day and night, constitute Westerners romantic ideal,polo lacoste,you fall in love with a treasure your life felt a piercing of the unwillingor to years taken the turn of the masses of believers by the way I have to say . Synonymous with friendship called friends,hollister. the idea of

http://www.montblancpensonsale.co.uk

Our updates Recent articles:
[url=http://www.complexmagazine.co.za/index.php?option=com_blog&view=comments&pid=426855&Itemid=0]monster beats outlet could not say if[/url]
[url=http://dealwannee.com/node/9526#comment-264066]chanel バッグ casque beats pas cher Besidesbr There 0c2w2[/url]
[url=http://peteskina.com.br/index.php?option=com_blog&view=comments&pid=715309&Itemid=0]mont blanc pen Burberry Outlet Store Below is a fa[/url]
[url=http://www.shanrenhw.com/forum.php?mod=viewthread&tid=233315]kobe bryant beats by dre article2279[/url]
[url=http://ly1.com/thread-667240-1-1.html]dredre beats dr dre headphones cheap online[/url]
[url=http://8599999.net/crjweb/E_Type.asp?E_typeid=5]tiiyn4np[/url]