13 November, 2007

Ημερολόγιο μιας τρελής (και ονειροπαρμένης)!

1. Λοιπόν, αυτή τη βδομάδα νιώθω μια θετική ενέργεια που δεν ξέρω από πού προέρχεται μιας και δεν έχει αλλάξει κάτι που να δικαιολογεί όλη αυτήν την υπερφόρτωση (και όχι δεν πίνω red bull κι ας δίνει φτερά!). Mήπως άραγε φταίει το ότι διάβασα ένα άρθρο για το στρες και υποσυνείδητα έβαλα σε λειτουργία τον Α? μηχανισμό αποβολής οποιασδήποτε έγνοιας έτσι για να γλυτώσω το καρδιακό? Μπαααα! ΝΟ way! Δεν έχω τέτοιες ψευδαισθήσεις.

2. Ουφ, θέλω να παραιτηθώ και δεν με αφήνουν? Πάντως, το σίγουρο δεν είναι διότι είμαι η καλύτερη υπάλληλος ever (οκ είμαι αλλά δεν είναι μάλλον αυτός ο λόγος) αλλά το ότι δεν βρίσκουν άλλη (να κράτα γερά τα λάβαρα και να κάνει ευκολίες χωρίς μουρμουρητά! Βέβαια, το μουρμουρητό και εγώ πάμε πακέτο – σιαμαίες αδελφές ένα πράμα – επομένως γκρινιάζω αλλά για άλλους λόγους! Και ναι όταν είμαι ξυπόλητη γκρινιάζω περισσότερο!).

3. Τελικά, έχει πολλή πλάκα η πρωινή μου δουλειά! Η προηγούμενη αναφορά ήταν για τη βραδινή μου δουλειά (ναι ναι είμαι κατά πολύ υπεύθυνη σε σχέση με την ηλικία μου και προσπαθώ να φτιάξω την προίκα μου μπας και ξεγελάσω κανένα να με πάρει! Μωρέ δε σφάξανε! Νομίζω είμαι αλλεργική στο γάμο! Μου προκαλεί φαγούρα ή μήπως σπυράκια? Δεν θυμάμαι τώρα! Πάντως, μια αλλεργία-φοβία την έχω). Anw στο θέμα μας! Που λέτε εργάζομαι σε βιβλιοθήκη και συγκεκριμένα σε τουρκολογική βιβλιοθήκη! Τι σημαίνει αυτό? Κοιτάξτε άμα δεν μιλάς τούρκικα σημαίνει πολλά! Αρχικά αντιμετωπίζεις προβλήματα εξυπηρέτησης μόνο και μόνο γιατί δεν καταλαβαίνεις τους τίτλους που σου αραδιάζει ο εκάστοτε χρήστης! Μέχρι να καταλάβεις την πρώτη λέξη αυτός τελειώνει και μένεις να τον κοιτάς με ένα αποσβολωμένο βλέμμα σαν μικρό παιδί που βλέπει ένα καρχαρία να πετά! Έπειτα, σκέφτεσαι τώρα να του πω να το επαναλάβει θα κάνει διαφορά? Και σαν αναλαμπή σου έρχεται, και με ένα πλατύ φαρδύ χαμόγελο του λες: «Μήπως θα μπορούσατε να μου το γράψετε?». Ε βέβαια, έτσι καθαρίζεις διότι κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα γλυκό χαμόγελο! Όλεεεε! Μπράβο μου!

4. Μου τη σπάει πολύ που στο facebook όταν παίζω vampires (μην με ρωτάτε τι είναι δεν έχω ιδέα απλώς κάνω attack και ό,τι γίνει) δεν ξέρω πότε κερδίζω και πότε χάνω! Ε μα έλεος σάμπως και είναι επιστήμη! Άσε θα το ψάξω βαθύτερα το θέμα διότι ομολογώ με απασχολεί και μου τρώει την πολύτιμη φαία ουσία που τόσο καλά δεν ξέρω να διαχειρίζομαι στην τελική! Να μην έχω και το Μιχάλη να μου κοκορεύεται ότι με νικάει! PLAYBACK TIME MISTER!

5. Τα γκομενικά πάνε δεν πάνε! Μια από ‘δω μια από ‘κει! Όμως, και εδώ το φιλοσόφησα (ε βέβαια η φιλοσοφία – μην πω αμπελοφιλοσοφία τώρα – κολλάει πάντα και παντού σαν το γαλάζιο του ουρανού! Κουράγιο μάνα με τέτοια κόρη! Όλη δίκη σου να την καμαρώνεις μόνο για πάρτη σου! Μάκια!). Το συμπέρασμα μου, μετά από απίστευτα βράδια παγωτού και κλάματος - ε οκ δεν υπήρξαν τέτοια βράδια αλλά πάντα ήθελα να το πω, είναι απωθημένο βρε παιδί μου – είναι ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό! Εσύ ερωτεύεσαι εσύ ξε-ερωτεύεσαι! Επομένως, σημασία έχει να περνάς καλά για όσο διαρκεί και να κλέβεις λιγάκι από την ψυχή του άλλου (φτου σου κλέφτρα! Ε μαααα! Δεν έχει μα! Και βέβαια έχει, εννοώντας να κερδίζεις κάτι από τον άλλο διότι όπως πολύ σωστά και σοφά και όλα τα σχετικά είπε κάποιος του οποίου το όνομα μου διαφεύγει – ρε μπας και ήταν ο Οράτιος? Ο Σενέκας? Ερμμμ ε κάποιος από τους μεγάλους τέλος πάντων – είναι καλό να μαθαίνεις ακόμα και από τους εχθρούς σου!! Τώρα που το σκέφτομαι λιγάκι άσχετο με τα γκομενικά αλλά δεν βαριέσαι, που να το διορθώνω τώρα! Θα χαλάσει και ο ειρμός της σκέψης μου όχι τίποτα άλλο!

6. Ε κανεί τα είπα όλα, τα υπόλοιπα τα κρατάω για μένα διότι ε κάτι πρέπει να κρατάω και για μένα, να δείχνω πως νοιάζομαι για αυτό το alter ego, αυτό το άλλο εγώ, το υποσυνείδητο και όλα τα σχετικά! Για περισσότερες πληροφορίες βλέπε Φρόιντ που κατέχει το αντικείμενο! Εγώ είμαι εδώ για παντός είδους πληροφορίες όσον αφορά τις σοκολάτες ! Ε κάπου πρέπει να είμαι καλή! Αααα ναι είμαι καλή και στο να ξενερώνω την πιο τέλεια ατμόσφαιρα ever χωρίς την παραμικρή προσπάθεια! Αυτό είναι έμφυτο μην ζηλεύετε!

7. Το 7 μπαίνει διότι σύμφωνα με τον ψυχολόγο μου δεν είναι καλό να ψυχοπλακώνομαι και έχω μια περίεργη αντίδραση όσον αφορά τους ζυγούς αριθμούς! Απλώς δεν τους πάω, δεν με πάνε, δεν ξέρω, κάτι τέτοιο πάντως σίγουρα πλανάται στον αέρα! Άμα μάθω θα σας ενημερώσω όπως και δήποτε!

Τα φιλιά μου!

10 comments:

Anonymous said...

apo xioumor pali skizis. an k gia na eimai ilikrinis diskoleuomai na akolouthisw to sinirmo sou. petagese apo to ena thema sto allo me taxitita fwtos! apo tin alli vevaia gia ayto goustarw ta keimena sou! me exoun se egrigorsi! perimenw k alla nea! apo ayta pou esi xeris :P

Anonymous said...

ayto me tous zygous arithmous epireazei tis epiloges sou?

as poyme ston tzoker esi paizis panta monous arithmous? etsi sovara ime periergos!

Haris said...

Ο καθένας με τον πόνο του. Γι' αυτό και εγώ θα σου πω για τον δικό μου: η αποστροφή σου για τον γάμο είναι περισσότερο απογοήτευση απ' τους άντρες που γνώρισες παρά προσωπική σου επιλογή.
Το μυαλό μου μέχρι εδώ φτάνει, αυτό ήθελα να σχολιάσω και αυτό έκανα:))

Rakuneta said...

@peter

eviva gelio neare!

@george

ermm na sou pw... ama exi estw k ena arithmo mono mesa ena dipsifios i tripsifios arithmos ime ok? perierga pragmata! :p

@haris
mpa... den mporw na pw oti ixa polles apogoiteysis apo antres. to provlima mou ine ama skeftw trianta k vale xronia me ena atomo... as poume o gamos se deysmeui k stin teliki se kanei na ksexnas ton eayto sou k ti se kanei eytixismeni!

e opws k na to kanoume tetoia makroprothesma project exoun ti diskolia tous!

Yiota said...

siga siga...kai tha erthei ekei poy den to perimeneis :)

p.s : wraio blog

Rakuneta said...

siga siga k tha arxisw na foraw aspri rompa, na vlepw fws stin akri tou tounel, k kati kirioi me episis aspres stoles na me koitane san kati ilithia xazoulia!

giati arage i diki tous stoli den dinei apo pisw san k ti diki mou? ermmm

p.s. thanks :)

Donnie said...

Ayto me ta vampires re sy. Mou eipe kai mena enas filos poromenos "donnie..pame na kynigisoume vrykolakes?" trelathika ego apo ti xara mou. Pame file na paiksoume. Epaiksa mia dyo fores...h nomiza oti epaiza diladi giati kai ego san kai sena...pataga ena koumpi kai perimena kati meres gia ta apotelesmata ta opoia mou erxontan meso mail. :S Paraksena pragmata. Kalinixta rakuneta!

Anonymous said...

hehehe!

eyxaristw pou me ekanes na niwsw kalitera dioti arxisa na niwthw san xazo!

pantws meta apo mia sintomi sizitisi pou ekana me filous ta idia panw katw paizoun gia olous! kanis den xeri tin tifla mas! :P

Anonymous said...

me to vampires epatha to idio pragma :P. A! kai episis den exo ksanalisi tosa test sti zoi mou ever opos tha eleges k sy hahhaa

Panos Fotiou said...

exo akrivos to idio feeling me tous zygous arithmous