07 February, 2007

Διάφορα ευτράπελα!

Όπως κάποιοι γνωρίζετε δουλεύω στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου. Βεβαίως-βεβαίως δεν είμαι στην κεντρική βιβλιοθήκη, αλλά σε κάποιο παράρτημα! Anyway, όπως και να έχει σήμερα είχαμε παραλαβή κιβωτίων (με βιβλία εννοείται) από τον πατέρα κάποιου Γάλλου καθηγητή. Απευθείας από τη Γαλλία ένα πράμα! Λοιπόν, ήρθαν που λέτε διάφοροι από τις τεχνικές υπηρεσίες για να βοηθήσουν στο ξεφόρτωμα! Καλά μιλάμε, μάλλον, κάποιοι ή κάποιος ξέχασαν να μας ενημερώσουν ότι μέσα στο κοντέινερ υπήρχαν και τα περιουσιακά έπιπλα του αποθανόντος! Ο πατέρας του καθηγητή του έστειλε και ένα σωρό έπιπλα (αντίκες καλύτερα) ως κληρονομιά! Παιδιά, ειλικρινά χωρίς ίχνος υπερβολής, μέσα στα υπάρχοντα υπήρχε ολόκληρη τραπεζαρία, κονσόλες, τραπεζάκια και άλλα πολύτιμης αξίας αντικείμενα! Κάποια από αυτά ομολογώ ότι ήταν πανέμορφα!

Το ερώτημα τώρα που δημιουργείται στο μυαλουδάκι μου (διότι ναι πάντα κάποιο ερώτημα γεννιέται) είναι αν τα κόμιστρα για όλα αυτά τα έπιπλα τα επωμίστηκε το τμήμα Γαλλικών Σπουδών και δη το Πανεπιστήμιο Κύπρου, εφόσον αυτό ανέλαβε τα έξοδα της μεταφοράς! Έλεος! Αν δηλαδή για 100 κιβώτια πληρώσαμε και όλα όσα περιλάμβανε το πακέτο, τότε τι να πω; Είμαστε πραγματικά όχι μόνο ηλίθιοι, αλλά το λιγότερο πανηλίθιοι! Πάντως, είμαι περίεργη τα μάλα! Θα δείξει η νεκροψία! Και εμείς απλώς θα αναμένουμε στο ακουστικό μας για τη συνέχεια!

Το δεύτερο συγκλονιστικό που έγινε σήμερα είναι ότι η φίλη μου η Μαργαρίτα ήθελε να βρει name για το σουβλατζίδικο που θα ανοίξουν κάτι φιλαράκια της! Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θέλουν το όνομα του καταστήματος να είναι στα λατινικά! Δεν ξέρω, της το είπα και της ίδιας, αλλά γαμώτο είναι σουβλατζίδικο! Γιατί τόση σκέψη; Συνήθως είναι Σαββής Kebab, Σουβλάκια του Κόκου, Τα μυρωδάτα, Γιωρκάτζης Σουβλάκια, τέλος πάντων τέτοιου είδους ονόματα! Τώρα το λατινικό που κολλά με τα σουβλάκια, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν! Τουλάχιστον, γέλασα ψάχνοντας στο ίντερνετ διάφορα πιθανά ονόματα! Τώρα πόσο σχετικά θα μπορούσαν να είναι με τα σουβλάκια δεν γνωρίζω (ναι ναι όσο περίεργο και αν ακούγεται υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζω! Mouahahahah!)! Παρόλα αυτά, εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο καινούριο ξεκίνημα, ελπίζοντας óτι όλα θα τους πάνε κατ’ ευχήν!

Αυτά! Until next time…
Τα φιλιά μου!

No comments: