14 February, 2007

Άγιος Βαλεντίνος! Σιγά μην το άφηνα ασχολίαστο!

Με αφορμή την κοινότυπη έκφραση «όλοι οι άντρες είναι γουρούνια», ξεκίνησε η πιο κάτω συζήτηση:


Φ: Τεκμηρίωση άποψης! Γιατί;
Α: Επειδή είναι κωλομένοι! Πραγματικά!
Γ: Συμφωνώ! Είναι πολύ επιφανειακοί, πλησιάζουν μόνο όταν μυριστούν ότι υπάρχει ενδεχόμενο για one night stand! Μετά, πάρα κάτω! Βέβαια, υπάρχουν πολλοί παράγοντες για αυτό! Οι γυναίκες φαίνονται πιο εύκολες! Πιο πρόθυμες! Δίνουν λάθος μηνύματα και αυτό επηρεάζει! Δεν ξέρω ίσως είναι απλά μόνο στη Λευκωσία αυτή η κατάσταση!
Α: Ναι, πιστεύω πως σε άλλες πόλεις είναι διαφορετικά τα πράγματα! Οι άνθρωποι είναι πιο χαλαροί και άνετοι στο παιχνίδι αυτό!!!
Φ: Ίσως κάνουν πιο εύκολα το βήμα, αλλά στην τελική στο πίσω μέρος του μυαλού τους επικρατεί η ίδια αντίληψη! Εσύ, αυτός, ένα κρεβάτι και στιγμές απόλυτου πάθους και αχαλίνωτου σεξ! Έλεος!
Ε: Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν υπάρχει πια ειλικρίνεια! Οι σχέσεις βασίζονται στο ψέμα!
Α: Δεν δημιουργούνται εύκολα πλέον σχέσεις!
Ε: Ίσως, όχι τόσο εύκολα όσο πριν, αλλά υπάρχουν! Τώρα δεν έχουμε τις ίδιες αντιλήψεις, όπως παλιά. Υπάρχει μια αλλαγή στα δεδομένα της κοινωνίας.
Γ: Ποιος θέλει τις αντιλήψεις που επικρατούσαν πιο παλιά: Δεν είναι αυτό το πρόβλημα! Απλώς, τώρα αυτός που κάνει το πρώτο βήμα το κάνει για συμφεροντολογικούς λόγους! Να σε ρίξει στο κρεβάτι!
Α: Το φλερτ υπάρχει, αλλά δεν προχωρεί! Μένει απλά εκεί! Στο φλερτ!
Ε: Εγώ πιστεύω υπάρχουν αρκετοί που θέλουν σχέση… Ειδικά, μετά τα 30, οι πλείστοι ζητούν σοβαρή σχέση!
Φ: Καλά, μόνο οι άντρες άλλαξαν; Οι γυναίκες όχι…;
Ε: Και οι γυναίκες!
Γ: Κοιτάξτε ακούμε τόσα, διαζύγια, χωρισμοί. Οι πλείστοι προτιμούν να απέχουν πια! Το μόνο που θέλουν είναι να περνούν καλά! Εγώ είμαι της άποψης ότι πλέον οι άντρες στην πλειοψηφία τους θέλουν ελεύθερες σχέσεις!
Ε: Άμα κάποιος βρει αυτό που θέλει, πιστεύω μένει στη σχέση, τη στηρίζει… Αν τώρα χωρίσει στην πορεία απλά έτυχε, ανεξαρτήτως κινήτρων!
Γ: Λέτε να είμαστε ψωνάρες;
Α: Ναι, είμαστε και το λέμε!
Φ: Πόσους συμβιβασμούς κάνει μια γυναίκα μέσα στη σχέση; Πρέπει δηλαδή να υποκρινόμαστε για να κρατήσουμε ένα άντρα;
Ε: Και οι δύο πρέπει να συμβιβάζονται!
Φ: Είσαι σίγουρη πως συμβιβάζονται και οι δύο σε ίσους όρους; Δεν το νομίζω!
Ε: Δεν ξέρω, εγώ πιστεύω γίνεται! Εγώ σε μια σχέση άμα έχω πρόβλημα το συζητώ και το λύω! Αν δεν το συζητάει, απλώς φεύγω!
Γ: Ε, τι βωβό κινηματογράφο θα παίζουμε;
Φ: Υπάρχει άραγε λύση στο αιώνιο πρόβλημα των σχέσεων, μεταξύ των δύο φύλων; Η απαισιοδοξία σε όλο της το μεγαλείο! Hihihi :p
Ε: Δεν υπάρχει πρόβλημα στην πραγματικότητα! Είναι όλα δημιούργημα της φαντασίας μας! Ίσως, υπάρχουν λάθος επιλογές!
Γ: Πού συχνάζουν τότε όλοι αυτοί; Να πάμε καμιά επίσκεψη στις περιοχές τους!
Φ: Εγώ σκέφτομαι αν όλα αυτά τα πιθανά συστατικά που θα αποτελέσουν την ιδανική συνταγή της τέλειας σχέσης, στην τελική μάς ξενερώνουν!
Α: Όχι, τα καλά παιδιά, δεν είναι ξενέρωτα!
Γ: Εμένα δεν με πειράζει αν είναι χαμηλών τόνων!
Φ: Η υπερβολική ρομαντικότητα, σκοτώνει τον έρωτα! Είναι αποδεδειγμένο γεγονός! Χάνεται η αξία της στιγμής που θα είναι πραγματικά ρομαντικός μαζί σου!
Ε: Αν είναι υπερβολικά ευγενικός, π.χ. να μου ανοίγει κάθε φορά την πόρτα, ε, οκ ξενερώνω!
Α: Αν είναι ευγενικός, τρυφερός ναι! Τώρα αν είναι συνεχώς μέσα στο ρομαντισμό με ενοχλεί! Για μένα , η υπερβολική γλύκα και ηρεμία προμηνύει κάτι κακό. Δεν γίνεται ένα ζευγάρι να είναι συνέχεια μέσα στα μέλια, θέλει και τα καβγαδάκια του για να έχουνε μια φυσιολογική σχέση!
Γ: Αν μ’ αρέσει το άτομο, αν με ελκύει δεν έχει σημασία αν είναι ρομαντικός ή όχι! Εγώ κοιτάω αρχικά την εμφάνιση, να με εμπνέει δηλαδή και μετά ψάχνω να δω τι πάστα είναι ο χαρακτήρας του. Κάποιες φορές, ίσως να μην είναι ωραίος ο άλλος, αλλά να έχει αυτό το κάτι!
Ε: Άμα το έκανε ο Μιχάλης, μου άρεσε!
Φ: Ίσως σου άρεσε ακριβώς επειδή δεν το έκανε συχνά; Ίσως επειδή τη φορά που έκανε κάτι ρομαντικό είχε πραγματική αξία η πράξη του;
Ε: Ναι, ίσως το υπερβολικό να χαλάει τη μαγεία!
Α: Οι πολλές γλύκες σε μένα λένε πως κάτι θέλει να καλύψει! Αν υπάρχει αυτή η τελειότητα από την αρχή της σχέσης, σημαίνει πως κάτι πάει λάθος!
Φ: Τι θέλουμε από μια σχέση; Αλήθεια, γνωρίζουμε; Πολύ αμφιβάλλω! Εγώ, πάντως, δεν ξέρω την τύφλα μου!
Α: Να με νοιάζεται, να με αγαπά…. Θέλω ειλικρίνεια. Όσο αφορά την εμφάνιση, προσέχω πάντα τα δόντια, να έχει ωραίο χαμόγελο, να μην φορά άσπρες κάλτσες! Οι φαλακροί, αν τους πάει εννοείται, μ´αρέσουν! Hihihi! Μ’ αρέσουν τα τσαχπίνικα μάτια, να ξέρει να παίζει…
Γ: Θέλω να μου κάνει αυτό το κλικ που λέμε, αρχικά εμφανισιακά! Τον θέλω ψηλό, κομψό! Να μην καπνίζει! Είναι πρόβλημα αυτό για μένα! Τα δόντια και εγώ τα προσέχω! Τον θέλω κανονικό όχι πολύ λεπτό αλλά ούτε και παχουλό. Λατρεύω τα γαλάζια μάτια! Στην Κύπρο, όμως, δεν έχουν πολλοί! Αποτελούν εξαίρεση, είναι πιο σπάνιο! Έτσι δεν κολλώ πλέον σε αυτό! Εννοείται όχι μούσι, όχι μακρύ μαλλί, όχι τρίχες στο σβέρκο! Θέλω να χαμογελά και να μην είναι μουγκός! Να μιλάει, να με κάνει να νιώθω άνετα. Βέβαια, όλα είναι σχετικά. Ίσως πληροί το πακέτο, αλλά βγει μαλάκας! Η κομψότητα ενός άντρα πάντως με εμπνέει ιδιαίτερα! Στη σχέση τώρα αυτό που μετράει είναι η ειλικρίνεια! Σημαντικές για μένα είναι οι φάσεις που περνώ μαζί του, οι μικρές στιγμές. Προτιμώ να μιλούμε στο τηλέφωνο, μισώ τα sms! Δεν θέλω να είμαστε κολλητάρια! Δεν ισχύει για μένα το «μην πας εκεί, μην κάνεις αυτό!». Μ’ αρέσει η ανεξαρτησία μου! Θέλω κάποιες φόρες να παίρνει την πρωτοβουλία για να πληρώνει αυτός το λογαριασμό, όμως, όχι συνέχεια, αλλά τουλάχιστον στα πρώτα ραντεβού! Μισώ την τσιγκουνιά! Μου έτυχε αυτό ξέρετε! Ήταν πολύ ωραίος, πληρούσε όλο το πακέτο, αλλά ξενέρωσα! Ένα μεγάλο Χ! Βγήκαμε πρώτο ραντεβού και πλήρωσα εγώ! Εγώ ήμουν φοιτήτρια στο κάτω κάτω, αυτός δούλευε! Αυτό ήταν! Άσε που έβαλα και κιλά, επειδή δούλευε στα Εverest και πήγαινα εκεί για να τον βλέπω. Μετά από αυτό τελείωσε! Δίαιτα!
E: Εγώ τον θέλω πιο ψηλό μου, όχι πολύ ψηλό! Ένα κεφάλι οκ! Μετά ξενερώνω! Μ’ αρέσει το ωραίο σώμα! Ο στρουμπουλός κώλος η αδυναμία μου! Είναι το πρώτο που βλέπω! Τον προτιμώ μελαχρινό και στο δέρμα και στα μαλλιά! Τώρα αν δεν είναι, δεν θα πω και bliax! Έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα πράσινα και όχι στα γαλάζια μάτια! Τα γαλάζια δεν μ’ αρέσουν καθόλου! Ούτε σε μένα αρέσουν οι τρίχες την πλάτη! Αν έχει, όμως, όλα τα υπόλοιπα, πολύ απλά υπάρχει και το leiser! Hihihihi! Α! Προτιμώ τους μεγαλύτερους σε ηλικία, με σφικτό δέρμα! Το καλύτερό μου! Να νιώθω πως είναι άντρας!
Γ: Ναι, όταν σ’ αγγίζει να τον νιώθεις!
Ε: Με τους πιο μικρούς (24-26) δεν το νιώθεις αυτό!
Γ: Να σε κάνει να νιώθεις ανατριχίλα!
Ε: Καταλαβαινόμαστε βλέπω! Βασικά, θέλω να με κάνει να νιώθω γυναίκα!
Γ: Με ποιο τρόπο;
Ε: Με τη συμπεριφορά του! Δεν μιλώ μόνο για το σεξ! Να με σέβεται, να εκτιμά, να μπορεί να θυσιάσει για μένα πράγματα! Π.χ. αν δεν έχει χρόνο να με δει, να βρει έστω 5 λεπτά, για μένα, όπως και εγώ για αυτόν! Δεν μ’ αρέσει να είμαι εκεί μόνο όταν βρίσκει χρόνο, ή δεν έχει κάτι άλλο να κάνει! Θέλω να παίρνει αυτός την πρωτοβουλία πότε θα βγούμε, να το προτείνει αυτός και όχι εγώ!
Γ: Για μένα μετρούν οι μικρές στιγμές, όχι τα μεγάλα πράγματα! Π.χ. ένας περίπατος, ένα ταβερνάκι, ή ακόμα και στο σπίτι να είμαστε…. Αυτό μου φτιάχνει τη διάθεση!
Φ: Εμένα ο άλλος πρέπει να με διεγείρει εγκεφαλικά! Ακούγεται αστείο, αλλά αν δεν νιώθω πως με πιάνει σε ένα δεύτερο επίπεδο, τότε παλιά ξινά σταφύλια! Γουστάρω απίστευτα ο άλλος να με κατακτάει με τις ιδέες του, τις αντιλήψεις του, γενικά με την κοσμοθεωρία του! Ακόμα και αν αυτό συνεπάγεται κάποιου είδους σύγκρουση! Διότι στην τελική δεν θέλω να συμφωνούμε στα πάντα, απλά να κατανοούμε την άποψη ο ένας του άλλου. Βασικά, η επιτυχία του να ερωτευτώ βασίζεται αποκλειστικά στην ικανότητα του άλλου να με κάνει να τον θαυμάσω! Αν νιώσω θαυμασμό, τελείωσε, είμαι δική του! Και αυτό για μένα είναι όλα τα λεφτά! Ο σεβασμός είναι το άλφα και το ωμέγα! Θέλω να είναι εκεί, τα βράδια που τον χρειάζομαι, και να κρατά απόσταση, όταν θέλω να μείνω μόνη! Εδώ να ξεκαθαρίσω πως πολύ σημαντικό συστατικό είναι να κατανοεί ΚΑΙ τις υπαρξιακές μου ανησυχίες! Δεν είμαι κουλτουριάρα! Και ούτε το παίζω! Καμία σχέση! Μάλλον είμαι ξενέρωτη, αλλά θέλω να το αποδέχεται αυτό, έστω και αν καμιά φορά τον πρίζω με τη μαλακία που με δέρνει! Ζητώ πολλά; Μπααααα! Ζητώ τα πάντα! Hihihihi! Όσο αφορά την εμφάνιση δεν έχω κάποιο πρότυπο στο μυαλό μου! Εννοείται πως πρέπει να εκπληρώσει τις αισθητικές μου αξίες! Να με ελκύσει, να με εμπνεύσει, αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένο profile! Μου έχουν αρέσει πολύ διαφορετικά στυλάκια, so… εδώ μέχρι και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά! Τέλος, μισώ τους σεξ addicted! Αν μου περάσει από το μυαλό, έστω και για κλάσματα δευτερολέπτου πως ο άλλος είναι μαζί μου, για να ικανοποιεί τα σεξουαλικά του ένστικτα ξενερώνω απίστευτα! Σας το είπα κατά βάθος, είμαι φεμινίστρια! Το σεξ είναι ένα κομμάτι της σχέσης! Δεν είναι η σχέση!
Α: Ναι, εμείς δεν θα κάναμε σχέση απλά για το σεξ! Σε αυτό οι άντρες είναι πιο ειδικοί!
Ε: Για μένα είναι σημαντικό το σεξ! Αν ένας άντρας δεν ήταν καλός στο σεξ δεν ξέρω αν θα μπορούσα να προχωρήσω! Το μέγεθος έχει σημασία!
Γ: Αν τα βρίσκατε σε όλα τα άλλα;
Ε: Δεν ξέρω για μένα είναι σημαντικός παράγοντας!
Γ: Αν με κάλυπτε σε όλα τα άλλα, ίσως δεν με ενδιέφερε τόσο το σεξ… Θα το λύναμε στην πορεία! Σχέση = συμπαράσταση!
Ε: Αν μπορεί να λυθεί….!!!!
Φ: Χρειάζεται, όμως, χρόνος για να το μάθεις αυτό…. Εσύ μάλλον δεν θα έδινες το χρόνο… το περιθώριο για…. να το λύσεις βρε παιδί μου!
Ε: Το μέγεθος δεν λύεται! Αν λύεται οκ…
Α: Καλά με ποιο μέγεθος δηλαδή ξενερώνεις;
Ε: Δεν ξέρω, αλλά αν είναι μικρή και λεπτή bliax!
Γ: Ε, ναι! Εδώ που το λες έχεις δίκαιο! Σκέφτου ένα άντρακλα, χωρίς προσόντα! Ε, είναι λίγο ξενέρωμα!
Ε: Φυσιολογική, τη θέλουμε! Ούτε λεπτή, ούτε μικρή! Κάπως παχουλή! Heheheh
Γ: Αυτό, όμως, στην πορεία προκύπτει, δεν το ξέρεις μόλις αρχίσεις να βγαίνεις με τον άλλο!
Ε: Εγώ το προσέχω! Υπάρχουν και αυτά που λένε: «Πολύ ψηλός άρα μικρή!»
Α: Και για τα κοντά δάχτυλα λένε, αλλά δεν ισχύει! Για τους ψηλούς εννοείς μικρή σε σχέση με το ύψος τους (εννοείται πως θα ’ναι τρομερή διαφορά)! :p
Ε: Όχι μικρή, μικρή! Hihihi
Γ: Εγώ πάλι αναρωτιέμαι πού βρίσκονται όλοι αυτοί που περιγράψαμε; Πού θα σας βρούμε; Εμείς, εδώ είμαστε!
Φ: Το μεγάλο ερώτημα που δημιουργείται, «εμείς, τι είμαστε διατεθειμένες να προσφέρουμε»;
Γ: Κοίτα, εγώ είμαι άνθρωπος που δεν εκφράζεται εύκολα! Μόλις τον δω, πρέπει να μου δώσει τα κατάλληλα σήματα! Πρέπει να το νιώσω και από τον άλλο! Να μου δώσει σημασία! Να νιώσω πως του αρέσω! Μετά ξετυλίγομαι! Ακόμα και σε φιλικό περιβάλλον αυτό μου συμβαίνει! Ίσως να έκανα το πρώτο βήμα, αν μου άρεσε πάρα πολύ αλλά αν δεν υπήρχε ανταπόκριση θα κλεινόμουν και πάλι στο καβούκι μου! Κακώς, αλλά! Το λέει και το ζώδιο μου! Heheheh! Μετά σιγά σιγά μόλις το χωνέψω, δίνω τα πάντα! Βλέπει μια άλλη πλευρά μου!
Ε: Εγώ πάλι τον διεκδικώ, στο σημείο βέβαια που μου το επιτρέπει!
Α: Και εγώ τα πάντα! Αν μου έδινε τα βασικά από όσα θα ήθελα…. Αν και χωρίς αυτά και πάλι θα τα πρόσφερα , μέχρι που θα έφτανα στα άκρα μου και θα έλεγα δεν πάει άλλο, και όταν το πω αυτό, τίποτα μα τίποτα δεν με σταματά!!!
Φ: Καλά, πώς ορίζετε «τα πάντα»;
Α: Φροντίδα, αγάπη, συντροφιά, ελευθερία! Οκ χρήματα δε μπορώ! Hihihi! Να νιώθει σιγουριά μαζί μου! Δεν κολώνω με τίποτα! Αν τον αγαπήσω, τον αγαπώ! Δεν θα κορόιδευα κανένα! Αν δεν ένιωθα κάτι, δεν θα έκανα κάτι εξαρχής! Ό,τι νιώθω, το δείχνω! Δίνω πολλές ευκαιρίες! Μπορεί να μην έλεγα πως με πείραξε κάτι, έστω και αν είναι κάτι σοβαρό! Θα έδινα δεύτερη ευκαιρία, χωρίς να αναφέρω κάτι, αν πίστευα πως το αξίζει, πως τη δικαιούται! Α! Μ’ αρέσει και το τραγούδι «Snow Patrol Chasing Cars»: « If I lie here, If I just lie here, Would you lie with me and just forget the world?»! Άσχετο!
Φ: Εγώ, δεν ξέρω τι θα πρόσφερα! Ο κάθε άντρας μου βγάζει κάτι διαφορετικό! Θα ήμουν εκεί, νομίζω είναι πολύ σημαντικό! Θα σκεφτόμουν πιο πολύ το εμείς παρά το εγώ! Και πιστέψτε με αυτό για μένα είναι πολύ δύσκολο! Hehehe! Ο εγωισμός σε όλα του το μεγαλείο! Οκ, υπερβάλλω! Δεν είμαι τόσο χάλια! Λοιπόν, τελικά συμπεράσματα νεαρές, διότι νομίζω το παραχέσαμε!
Α: Δεν είναι απλά η χημεία του να ταιριάξεις με κάποιο! Θες και τα κότσια, το θάρρος να προχωρήσεις! Δεν το έχουν οι άντρες, τους κόψαμε τον αέρα! Πήραμε περισσότερες πρωτοβουλίες από ό,τι έπρεπε! Άλλαξαν οι ρόλοι! Δεν φταίνε 100% οι άντρες για την αλλαγή στη συμπεριφορά τους! Φταίμε και εμείς, ως γυναίκες! Αυτά!
Γ: Λοιπόν, κορίτσια από ό,τι έχω καταλάβει πρέπει να υπάρξει και το σωστό timing για να γνωρίσουμε τον άντρα της ζωής μας. Ας ελπίσουμε ότι υπάρχει κάποιος και για μας, έτσι όπως τον ψάχνουμε. Good luck!!!!!!
Ε: Το πρόσωπο που θέλει η κάθε γυναίκα, υπάρχει! Δεν βρέθηκαν απλά οι κατάλληλες συνθήκες για μερικές! Υπάρχει και θα έρθει! Πρέπει να κάνουμε και εμείς το βήμα…. Ένα χαμόγελο, ένα βλέμμα!
Φ: Ηahahah! Έλα όμως, που δεν υπάρχει! Και αυτό νεαρή, δεν είναι δείγμα απαισιοδοξίας, ούτε μοιρολατρίας! Είναι πολύ απλά στείρος ρεαλισμός! Διότι, δυστυχώς και ο ιδανικός να υπάρχει, που να εκπληρώνει όλα όσα ζητώ, υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα! ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΝΤΕΞΕΙ! Τουλάχιστον για πολύ καιρό! Mouahahaha! Υγεία! So τι μου μένει; Να συμβιβαστώ και να φορέσω τη μάσκα της super μπίμπο, μες την τρελή χαρά, περιμένοντας να ξεχάσω τι ήμουν και να δεχτώ αυτή που θα είμαι! Τι θα είμαι; Ένα χαζοχαρούμενο, έτοιμο να θυσιάσει τις δικές της ανάγκες, για τις επιθυμίες του macho man (wrong spelling?)! Βασικά, το απόλυτο χάος! Τα φιλιά μου!

HAPPY VALENTINE´ S DAY ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

P.s 1. Έχω πάρει την άδεια των κοριτσιών για να βάλω το διάλογο στο blog μου!
Τα αρχικά Φ αναφέρονται σε μένα! Τα υπόλοιπα…. έχουν παραποιηθεί γιατί έτσι το ήθελαν τα κορίτσια!

P.s 2. Το διάλογο αυτό είχε ως αφορμή ένας άλλος διάλογος στο blog του foundito έτσι θα μπορούσαμε να πούμε πως ο συγκεκριμένος διάλογος είναι ΑΝΤΙ-ΔΙΑΛΟΓΟΣ!

P. s. 3 Enjoy the day!

4 comments:

************ said...

Vlepontas ton dialogo sas koritsia apo tin mia ton apolavsa k apo tin alli katalava oti 3 poullakia kathontai. Giati stin teliki den ehi simasia ti theloume alla ti vriskoume? K to antriko iliko pou kikloforei stin piatsia ine amfilegomeno. Opotan an afereseis tous pantremenous, tous ipopsifious pantremenous, tous desmevmenous, tous gay, tous kriptogay, tous bisexual, ti menei mou lete???

************ said...
This comment has been removed by the author.
Rakuneta said...

filenada na sou pw egw ti menei! ena psigeio, kamposo pagwto, mia tainia tou brad pitt h tou johnny depp (analogws protimisis h diathesis) kai kamposoi anastenagmoi! heheheh den ine poli feministiko ayto e?

Panos Fotiou said...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα, ακόμη μια ένδειξη ότι όντως το μυαλό των γυναικών είναι πιο πολυδιάστατο απο των ανδρών αλλά δυστυχώς φτάνει τα επίπεδα του ΧΑΟΥΣ....συμφωνώ στο κομμάτι με τον θαυμασμό ...συνήθως όσες μου κάτσανε μου κάτσανε διότι κατάφερα να τις κάνω έστω και για γελοίο λόγο να με θαυμάσουν, πιάννει πάντα....

γεια σας κοπέλλες