20 February, 2007

Μου τελειώνουν τα σπίρτα...

Είχα μια συζήτηση με ένα φίλο όσο αφορά το σεξ, και ομολογώ η συμπεριφορά του ήταν κάπως χυδαία!! (δυνατή λέξη; ίσως!) [Εκτ. δεν είναι για σένα baby που λέω, μάκια σου!]. Δεν ξέρω μάλλον είμαι αλλού! Δεν μπορώ να καταλάβω τη νοοτροπία του κάθε άντρα ότι όλα περιτριγυρίζονται γύρω από το σεξ! Με έχει κουράσει αυτή η κατάσταση! Ίσως, είμαι από άλλο πλανήτη, ίσως έχω άλλη κοσμοθεωρία …. Δεν ξέρω! Κάπου όμως υπάρχει πρόβλημα, και διάσταση επικοινωνίας! Κάποιες ίσως κολακεύονται όταν ένας άντρας τους πει θέλω να σε ρίξω στο κρεβάτι! Όχι όμως εγώ! Εγώ το νιώθω σαν προσβολή! Μην γελάτε! Δεν εκτιμώ κανένα άντρα που θα με δει σαν γυναίκα, υποψήφιο θύμα για σεξ! Διότι, πολύ απλά, αν δεν είμαι εγώ θα είναι κάποια άλλη! Απλά έτυχε τη συγκεκριμένη στιγμή να του αρέσω εγώ! Αύριο θα του αρέσει κάποια άλλη, την επομένη κάποια άλλη! Θέλω ο άλλος να με εκτιμά σαν άτομο και όχι σαν γυναίκα! Μάλλον, είμαι είτε κομπλεξική, είτε διαφορετική! Το πρώτο, το πρώτο!

Τι ζητώ ρε γαμώτο; Ένα άντρα, που να είναι εκεί αλλά όχι για το σεξ! Για τη Φρόσω! Το σεξ έρχεται την πορεία! Εννοείται μια σχέση για να είναι ολοκληρωμένη προϋποθέτει το σεξ, όμως, χωρίς αυτό να γίνεται αυτοσκοπός! Θέλω χρόνο με τον άλλο, να μοιράζομαι πράγματα μαζί του, μοναδικά, και όχι μόνο το κρεβάτι!

Όλοι όμως οι άντρες από την αρχή, δίνουν τόση σημασία στο σεξ, που πραγματικά ξενερώνεις απίστευτα! Και αυτά τα άτομα που εσύ τα βρίσκεις ξεχωριστά δεν σε γουστάρουν ή δεν σε γουστάρουν αρκετά για να σου δώσουν αυτό που θες!

Και μπορεί να μου πει κανείς γιατί είναι τόσο σημαντικό να μοιράζεσαι πράγματα με το αντίθετο φύλο; Αλήθεια, αφού υπάρχουν οι φίλοι, όπου περνάς καλά μαζί τους, συζητάς ό,τι σε απασχολεί, ο άντρας γιατί χρειάζεται; Για το σεξ; Δεν το νομίζω! Μάλλον για να επιβεβαιώνει την αυτοπεποίθησή σου, και να εξαφανίζει την όποια ανασφάλεια έχεις! Έχεις απέναντί σου ένα πλήθος! Εσύ ξεχωρίζεις ανάμεσά τους κάποιον. Όταν αυτός ο κάποιος σου ανταποδώσει τη σημασία που του δίνεις αυτό σου φτιάχνει τη διάθεσή! Σε κάνει να νιώθεις καλά! Καλά με τον εαυτό σου!

Το Σάββατο είχα πάει Blinkers! Πέρασα αρκετά ωραία, δεν κατεβήκαμε από το τραπέζι, και όμως αυτό το κενό δεν λέει να φύγει! Είναι εκεί, και πραγματικά δεν έχει να κάνει με την αναζήτηση του έρωτα! Ψάχνεις και ενοχλείς τον κόσμο με την ελπίδα να σου δοθεί το αγίασμα! Μια ανάσα, μια στιγμή κατανόησης, ότι δεν είσαι μόνη με τις βλακείες σου, πως υπάρχουν και άλλοι που νιώθουν ότι είναι σε λάθος χρόνο και τόπο! Και τι γίνεται στο τέλος της βραδιάς; Για άλλη μια φορά συνειδητοποιείς πως σε αυτή τη κούρσα για αναζήτηση της πλήρωσης της μοναξιάς είσαι μόνη! Έχετε νιώσει ποτέ μοναξιά μέσα στο πλήθος; ………????? και Πότε δεν ένιωσα μου λέτε;;; Ακόμη και όταν περνώ απίστευτα καλά, το νιώθω! Τι νιώθω; Δεν ξερώ, πραγματικά είμαι πολύ μπερδεμένη έως ….. dish! Ο Μπαμπινιώτης κάνει break! Δεν έχω έμπνευση σήμερα! Μόνο απορίες!

Αλήθεια, υπάρχει κανείς εκεί έξω που μπορεί να με βοηθήσει; Να ρίξει λίγο φως στο σκοτάδι που πάει να με πλακώσει! Και έχουν αρχίσει να σβήνουν τα φώτα και να μου τελειώνουν τα σπίρτα!!

1 comment:

Anonymous said...

isos den psaxnis ekei pou prepei... panta iparxoun sinoidiporoi... (dnts - call me)